Referenciák


Ügyfeleink és partnereink folyamatosan, szinte minden tevékenységi területen keresnek munkaerőt és kínálnak álláslehetőségeket. Olvassa el referenciáinkat:

 
Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft.

„A toborzási felület nagyon hatékony és a kapcsolattartó kolléga minden esetben nagyon gyors segítséget ad, ha véletlenül elakadok.

Több éves megbízható üzleti kapcsolatunk hatékonyan működik.”

Gigler Anita - Személyzeti vezető

 
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

"Ahogyan a szolgáltató szektorban mondani szokás, mindig az ügyfél az első. Több éves együttműködésünk tapasztalatai alapján elmondható, hogy ez a CV-Online számára is egy alapvető érték. Szolgáltatásaikkal és kapcsolattartóikkal maximálisan elégedettek vagyunk, hisz nincs olyan kérdés, kérés, amire ne kapnánk rövid időn belül pontos választ vagy megoldást."

Sárkány Viktor – Humánpolitikai szakértő
 
SIGNAL Biztosító Zrt.

"A SIGNAL Biztosító Zrt. már évek óta működik együtt a Cvonline-nal.  Nyitott pozícióinkra feladott hirdetéseinket a pályázók előszeretettel és érdeklődéssel olvassák. Tapasztalataink szerint a CV-Online szolgáltatásai igen magas színvonalat képviselnek, és igényeinkhez mindig rugalmas, az adott kereséshez leginkább megfelelő szolgáltatási csomagot kínálják. Országos ismertségük miatt megkerülhetetlenek, a pályázók az álláskeresésük során mindenképpen ellátogatnak a Cvonline-ra, az ár-érték arány kimagaslóan jó. Külön kiemelésre méltó a kapcsolattartók rendkívüli udvariassága, kedvessége, ahogyan a legjobb megoldást kínálják. Összefoglalva: Udvarias kiszolgálás, rugalmasság, kimagasló szolgáltatás reális áron. Ez a Cvonline.hu!”


 
 
Le Meridien Budapest Hotel Le-Meridien Budapest
"Tapasztalataink bebizonyították, hogy a CV-Online szolgáltatásai hatékonyak, és elfogadható áron biztosítják a megfelelő megoldást. Rendkívül elégedettek vagyunk, így minden munkaadónak javasoljuk, hogy vegyék igénybe a CV-Online szolgáltatásait, ha képzett munkaerőt keresnek."

 

 
Semper Idem Kft.
"A CV-Online által nyújtott szolgáltatás nagyon eredményesnek bizonyult cégünknél. A három feladott hirdetésre közel hetven jelentkezés érkezett, melyek nagy része értékelhető volt, és a behívott jelentkezők közül többet fel is vettünk."
- Wellisch Péter műszaki igazgató
Synergon Informatika Rt.
"A Synergon Informatika Rt. nevében köszönjük az egész éves együttműködést!
Sok választási lehetőségünk volt az on-line hirdetésekre az idei évben, de a legrugalmasabb és leghatékonyabb számunkra a CV-Online volt.
A jövőre nézve is igénybe szeretnénk venni segítségüket, hogy megtaláljuk a megfelelő szakembereket."
- Papp Noémi HR Junior Manager
Nextra
"Szeretném kifejezni megelégedésemet az Önök által nyújtott szolgáltatás kapcsán. Örömmel tölt el, hogy létezik olyan on-line állásközvetítést szolgáltató cég Magyarországon, akik profik, kiemelkedően ügyfélcentrikusak, rugalmasak és mindezt reális áron nyújtják."
- Somogyi Ágnes HR Manager
econet.hu Informatikai Rt.
"Nagyon jónak találtuk a CV-Online internetes állásközvetítő szolgáltatását. Az álláshirdetésünkre rendkívül hamar, nagyon sok jó felkészültségű, nagy tapasztalattal rendelkező IT szakember jelentkezett. Cégünk dinamikus növekedése miatt ezentúl is igénybe vesszük a CV-Online szolgáltatását."
- Horváth Szabolcs Üzletfejlesztési Igazgató

 

 

Audit-Line Kft.

"Nagyon elégedettek vagyunk a CV-Online szolgáltatásának mind a hatékonyságával, mind az eredményességével. Azóta már több partnerünknek ajánlottuk a CV-Online szolgáltatásait, mely remélhetőleg nekik is segítségükre lesz a megfelelő munkavállaló megtalálásában.
Ismételten köszönjük a gyors, hasznos, segítőkész közreműködést."
- Havasi Éva adótanácsadó

 

 
Moravia Translations Hungary
"A CV-Online szolgáltatásait igénybe véve, saját irodánkból, egyszerűen, könnyen kezelhető módon, széles kínálatból válogathattuk ki igényeinknek legjobban megfelelő, új munkatársainkat. Az ügyfélkapcsolat mindvégig gördülékeny, az alkalmazások használata probléma mentes volt."
- Riesz Zoltán Managing Director
Országos Meteorológiai Szolgálat
"Ez az új fajta kapcsolat-felvételi mód nagyon hatásosnak bizonyult: a rendszer gyorsan és praktikusan közvetített köztünk, mint álláshirdető és a munkavállalók között.
Rengeteg önéletrajzot kaptunk, volt akit automatikusan talált meg a program, volt, aki kísérőlevéllel jelentkezett, mert ő talált meg minket a CV-Online hálózatán.
Örülök, hogy az Önök segítségére hagyatkoztunk. Köszönöm közreműködésüket és kedvességüket, amivel mindenkor rendelkezésünkre álltak együttműködésünk során."
- Sáhó Ágnes humánpolitikai referens

CARION Kereskedelmi és Szolgáltató Rt.


"Mint CV-Online felhasználó úgy találom, hogy nagyon jól használható az adatbázisuk, feltöltésre, letöltésre, adminisztrálásra!
Gratulálok!"
- Kálmán András informatikai divízió vezető

 

OBI Hungary Retail Kft.

"Az OBI Hungary Retail Kft. elégedett a CVOnline szolgáltatásaival: gyorsanan és hatékonyan reagálnak az igényeinkre. A kapcsolattartónk kedves és proaktív. Munkájukhoz, további fejlődésükhöz ezúton is sok sikert kívánunk!"
- Perl Virág, HR Business Manager

 

 
TESCO Nemzetközi Együttmüködési és Tanácsadó Kft.
"Szeretnénk elismerésünket kifejezni a gyors, precíz, szinvonalas munkáért, amit eddigi együttmüködésünk során tapasztaltunk. A Társaság életében bekövetkezett változás megítélésünk szerint tovább növelte a munka minőségét, újabb lehetőségeket biztosítva az ügyfelek számára."
- dr.Zsohár Etelka humánpolitikai vezető

 

 
B. Braun Medical Kft.
"Ezúton szeretném megköszönni eddigi együttműködésüket, a szolgáltatásuk cégünk nagy megelégedésére szolgált.
Sikerült megtalálni a megfelelő pályázókat, akik szakmailag és emberileg a kívánt teljesítményt nyújtják.
Az Önök által kínált internetes lehetőség versenyképes, színvonalas pályázókat közvetít, és a mai piaci árakkal összehasonlítva lényegesen olcsóbb megoldást kínál."
- Bartha Aliz asszisztens

 

 

Net Média Rt.

"Minden előzetes várakozásunknál hatékonyabb álláskeresési platformnak bizonyult a CV-Online. Az ár/szolgáltatás arány, a rugalmasság, illetve a gyorsaság arra késztetnek bennünket, hogy a jövőben is igénybe vegyük szolgáltatásait új kollegák felkutatásában.
- Sándorfi Balázs partner

 

 

Bopp & Reuther Hungária Kft.

2" héten belü az álláshirdetéseink feladásától megtaláltuk a keresett munkatársakat. Az Önöké a legátláthatóbb és egyszerűen kezelhető oldal. Nagyon fontos, hogy megjelenik a telefonszámuk és fel lehet venni Önökkel ilyen módon is a kapcsolatot a különben nagyon kedves és segítőkész munkatársaikkal.
- Miklós Csaba ügyvezető helyettes

Vajda papír Kft.

„A több mint két év együttműködés során teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatás minőségével és a kapcsolattartóm rugalmas és minden esetben pozitív hozzáállásával. Remélem sokáig fogunk tudni még együttműködni.”
- Homonnai Tamás, HR vezető

 

Kraftszer Kft.

"Az eddigi közös munkánk során soha nem tapasztaltam az Önök szolgáltatásukban hibát, hiányosságot vagy egyéb kifogásolható tényezőt. A webes ügyfélfelületük számunkra megfelelő, jól kezelhető."
- Valkai Tibor, HR vezető

 

 
W.E.T. Kft
"Szinte azonnal a hirdetés megjelenése után, igen sok jelentkezővel kerültem kapcsolatba. Ami leginkább meglepett, Németországból és Svédországból is kerestek az állásajánlat ügyében. Maximálisan elégedett ügyfelük lettem, az már csak hab a tortán, hogy igen kultúrált, intelligens, jószándékú munkatársaik vannak, és ez ma nem kis dolog. Sok sikert kívánok további munkájukhoz."
- Pénzes Gáborné HR vezető
Lufthansa Technik Budapest
"Gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan dolgoznak - nem hiszem, hogy van ezeknél fontosabb kritérium a HR munka területén. Folyamatos fejlesztéseik, új és újabb szolgáltatásaik pedig biztosítják a népszerűségüket mind a munkavállalói, mind a munkaadói oldalon."
- Sárközi Tamás HR Specialist

SGS Hungária Kft.

"Cégünk rendszeresen igényben veszi a CV Online szolgáltatásait, melyek hatékony és gyors toborzást tesznek lehetővé. A szolgáltatásoknak megfelelő ár-érték aránya van. A cég munkatársai ügyfélközpontúak, gyorsan és rugalmasan reagálnak minden jellegű igényünkre."
- Kovács Annamária, HR Manager Hungary

 

 
Rannila Hungary Kft.
"A szolgáltatás a mi esetünkben sokkal hatékonyabbnak bizonyult, mint bármelyik nyomtatott média.
Ennek alapján, hasonló igény estén újból felkeressük cégüket.
További sikereket kívánunk."
- Márfi József Műszaki vezető

 

 
   
Hill International
"Az általunk megjelentetni kívánt hirdetések rövid határidővel, jó minőségben kerültek fel a jobsite-ra, és hasonló volt a tapasztalat a módosítandó hirdetések esetében is. Az önéletrajzok megfelelő formátumban érkeztek, és a megpályázott pozícióra való utalás mindig egyértelmű volt."
- Tánczos Éva tanácsadó

 


Beltex Kft.
"HR asszisztensként rám hárul a toborzási feladatok oroszlánrésze. Saját bőrömön éreztem, amikor cégünk a XI. kerületből Budaörsre kiköltözött, a fluktuációnk jelentősen erősödött. Közvetlenül találkoztam a problémával, hogy milyen nehéz megtalálni és kiválasztani az igazán jó munkaerőt. Hatalmas segítség volt számomra a CV-Online ebben az úgymond nehéz időszakban, amikor minél hamrabb, minél minőségibb eredményt kellett prezentálnom a management felé. A CVonline-on kívül több internetes hirdetőoldalt is kipróbáltam, de egyiktől sem kaptam vissza olyan eredményt, és az olcsóbb a végén drágább lett.
Mivel a CV-Online mindig gyorsan és rugalmasan oldja meg a problémákat és kéréseket, valószínűsítem, hogy a rendkívül jó kapcsolat még sokáig élni fog."
- Eck Johanna Beltex Kft